07.05.2021
   
Text Size

Tražilica

Poezija u Žminju

Pozivamo Vas na 48. Sabor čakavskog pjesništva!

48. Sabor čakavskog pjesništva

Ovogodišnji susret mladih čakavaca ubrzo je na redu.

Natječaj "Di ča slaje zvoni"

U tijeku je natječaj za učeničke pjesničke radove na čakavskom narječju i prijava za recitatorski natječaj.

ČA u Žminju

U jednom bajkovitom mjestašcu imena Žminj, ne tako davno, u nedjelju 5.lipnja 2016., održao se 47. Sabor čakavskog pjesništva.

Sabor čakavskog pjesništva u Žminju

Pozivamo Vas na 47.Sabor čakavskog pjesništva. Dođite u Žminj u nedjelju, 5.lipnja 2016. i poslušajte stihove mladih čakavaca.

8. Međunarodni muzikološki skup ''Iz istarske glazbene riznice''

Katedra Čakavskog sabora za glazbu Novigrad od 6. do 8. svibnja organizator je 8. Međunarodnog muzikološkog skupa „Iz istarske glazbene riznice: Glazbe Jadrana – identitet, utjecaji i tradicija“

Di ča slaje zvoni

47. na redu, natječaj mladih čakavskih pjesnika upravo je u tijeku.

48. Susret hrvatskih pjevačkih zborova

Katedra čakavskog sabora za glazbu Novigrad suorganizator je 48. Susreta hrvatskih pjevačkih zborova koji će se održati ovog vikenda 24. i 25. listopada u novigradskoj kino-dvorani. Dobrodošli!

Perli moga grada na Misecu hrvackoga libra

Predstavljanje knjige poezije "Perli moga grada" vrbničke pjesnikinje Marice Stašić Milić - 17. listopada 2015. u 18 sati u Domu na Škujici, a 7. studenoga u 18 sati u Zavičajnoj etnografskoj zbirci u Korniću.

Novo predsjedništvo Čakavskog sabora

U kavani Galerije Hrvatske odvjetničke komore u Splitu, 26. rujna 2015, na izbornoj skupštini izabran je novi predsjednik Čakavskog sabora, sveučilišni profesor i arheolog Robert Matijašić iz Pule, koji je na tom mjestu zamijenio dosadašnjeg predsjednika profesora Slavka Krajcara.

Blogovi

Mala škola glagoljice

Društvene mreže

 

Powered by iSite Open